Blackbear

483 keer bekeken 0 reacties

Op het platform van Blackbear kunnen ruim 8000 aangesloten 'solvers' met allerlei expertises zich inschrijven op challenges van opdrachtgevers. Zo heb je binnen vier weken een waardevolle oplossing van een vakkundig expert.

Op Winnovatie kunnen we natuurlijk vraagstukken neerleggen in de vorm van challenges. Zit hier een keer een challenge bij waarin je niet het antwoord vind dat je zoekt, of wil je externe frisdenkers uitnodigen om mee te denken, dan kun je overwegen om samen te werken met Blackbear.

De ruim 8000 frisdenkers of solvers van Blackbear
Bij Blackbear zijn inmiddels ruim 8000 'solvers' of frisdenkers met allerlei specialismen en interesses aangesloten. Vaak zijn dit vakkundige professionals die bij een bedrijf in dienst zijn en daarnaast extra uitdaging zoeken in hun expertisegebied, of zzp'ers die op zoek zijn naar een interessante uitdaging. De kersen uit de pap misschien wel.

Het proces: van probleem naar oplossing
Zou je als waterschap een challenge wegzetten bij Blackbear, dan stellen zij samen met jou de case op. Vervolgens publiceren ze deze op de website en kunnen solvers zich hiervoor inschrijven. In overleg met jou kiest selecteert Blackbear de meest geschikte solver(s). Is er geen solver te vinden? Dan zoekt Blackbear ook buiten het bestaande bestand. Zodra de solver is gevonden, gaat deze aan de slag om binnen vier weken tot een geschikte oplossing te komen. In de tussentijd is er natuurlijk ruimte voor overleg en afstemming. De uiteindelijke implementatie ligt bij de opdrachtgever, maar hiervoor kan wel een plan worden gemaakt.

Voor wie
Blackbear werkt vooral voor commerciele bedrijven, maar ook gemeenten en waterbedrijven werken al samen met Blackbear. Brabant Water legde bijvoorbeeld een opdracht neer met betrekking tot drones en wetgeving. Volgens de statistieken worden opdrachten door solvers afgerond met 98 procent klanttevredenheid. Om een idee te krijgen van de opdrachten die Blackbear krijgt - en dus van de opdrachten die je daarkunt neerleggen - kun je een kijkje nemen in de Assignment Library

Het verschil met challenges op Winnovatie
Het verschil met challenges op Winnovatie is dat solvers een vergoeding ontvangen van gemiddeld 1300 euro. Maar hiervoor ontvang je dan wel een solver die in afsteming met jou komt tot een oplossing waar je zelf binnen je organisatie geen kennis/handjes/tijd voor hebt.

Afbeeldingen

READAR | Gebouwinformatie en mutatiesignalering uit luchtfoto's

Contact

Het Waterschapshuis
Stationsplein 89
3818 LE Amersfoort

033-4603100

winnovatie@hetwaterschapshuis.nl 

 

 

Cookie-instellingen