Winnovatie is dé community voor samenwerken aan innovaties voor de watersector. Hier laten we zien aan welke projecten wij werken. Hier vinden we oplossingen voor onze toekomstige wateruitdagingen. Dat is de kracht van samen.Laat je inspireren en doe ook mee!

Categorie 2: Groene arbeidsvoorwaarden

Een groenere cao kan bijdragen aan een duurzame toekomst. Wat is jouw idee voor groene arbeidsvoorwaarden voor de sector waterschappen? Deel je idee!

Hoe doe ik mee?

 • Waterschappers, log in via je naam (bovenin) en kies dan in het linkerveld: inloggen via SSO
 • Andere deelnemers, klik bovenaan de pagina op 'login' en registreer je (aan de rechterkant van de inlogpagina). Hierna kun je je inzending(en) doen.
 • Dien je bijdrage in door te klikken op de groene button met 'Bijdrage toevoegen'.
 • Beantwoord in je inzending alle onderstaande vragen, zodat de jury een goed oordeel kan vellen. Kijk hiervoor ook nog even naar de beoordelingscriteria. Bij het invullen van je inzending kun je ook een afbeelding toevoegen. Maak je idee dus op een leuke manier zichtbaar! 

Meteen naar de registratiepagina (alleen voor niet-waterschappers! Alle waterschappers loggen in via inloggen - inloggen via SSO)

Zet in je inzending in ieder geval:

1. Wat is jouw idee?
Geef een heldere uitleg van jouw idee voor duurzame mobiliteit.

2. Wat is de impact van het idee?
Omschrijf in hoeverre het idee bijdraagt aan de verduurzaming van de mobiliteit binnen de sector waterschappen. Welk probleem lost het idee op? Of voor welke uitdaging biedt het idee een oplossing?

3. Wat is de haalbaarheid van het idee?
Omschrijf hoe het idee uitgevoerd kan worden binnen jouw organisatie. Is het idee van toepassing op specifieke doelgroepen of op alle werknemers toepasbaar? Is het idee ook schaalbaar naar andere organisaties in de sector waterschappen? En omschrijf hoe het idee vertaald kan worden naar groene arbeidsvoorwaarden.

4. Hoe creatief en vernieuwend is het idee?
Licht toe waarom jouw idee nieuw, origineel en/of vernieuwend is ten opzichte van bestaande oplossingen en/of cao-afspraken. Leg ook uit wat ervoor nodig is om dit idee verder te brengen.

 • TIP: Kopieer de bovenstaande vragen en beantwoord ze in het invulveld van je inzending.

Hieronder zie je de ideeën die al zijn ingediend, dus laat je vooral ook inspireren! Let op: maximaal één idee per inzending. Meerdere inzendingen zijn toegestaan.

Succes!

  READAR | Gebouwinformatie en mutatiesignalering uit luchtfoto's

  Contact

  Het Waterschapshuis
  Stationsplein 89
  3818 LE Amersfoort

  033-4603100

  winnovatie@hetwaterschapshuis.nl 

   

   

  Cookie-instellingen