Winnovatie is dé community voor samenwerken aan innovaties voor de watersector. Hier laten we zien aan welke projecten wij werken. Hier vinden we oplossingen voor onze toekomstige wateruitdagingen. Dat is de kracht van samen.Laat je inspireren en doe ook mee!

Beoordelingscriteria Groene cao Prijsvraag

Elke inzending voor de Groene cao Prijsvraag moet voldoen aan de volgende criteria:

Impact
Wat is de impact van het idee? Omschrijf in hoeverre het idee bijdraagt aan verduurzaming van mobiliteit en/of groene arbeidsvoorwaarden binnen de sector waterschappen. Beschrijf kort welk probleem het idee oplost of voor welke uitdaging het idee een oplossing biedt.

Haalbaarheid
Wat is de haalbaarheid van het idee? Omschrijf hoe het idee uitgevoerd kan worden binnen jouw organisatie. Is het idee van toepassing op specifieke doelgroepen of op alle werknemers toepasbaar? Is het idee ook schaalbaar naar andere organisaties in de sector waterschappen? En omschrijf hoe het idee vertaald kan worden naar groene arbeidsvoorwaarden.  

Creativiteit
Hoe creatief en vernieuwend is het idee? Licht toe waarom jouw idee nieuw, origineel en/of vernieuwend is ten opzichte van bestaande oplossingen en/of cao-afspraken. Leg ook uit wat ervoor nodig is om dit idee verder te brengen.

Om te komen tot concrete cao afspraken wegen de criteria impact en haalbaarheid het meest. Daarnaast zijn er eervolle vermeldingen voor innovatieve en creatieve ideeën.

READAR | Gebouwinformatie en mutatiesignalering uit luchtfoto's

Contact

Het Waterschapshuis
Stationsplein 89
3818 LE Amersfoort

033-4603100

winnovatie@hetwaterschapshuis.nl 

 

 

Cookie-instellingen