Inzenden Waterinnovatieprijs

Judith Kroese 02-11-2023
360 keer bekeken 0 reacties

De inzendingsmogelijkheid voor de Waterinnovatieprijs 2023/2024 wordt verlengd tot en met 12 november. Zo heeft iedereen nog iets langer de mogelijkheid om impactvolle, kostenefficiënte en duurzame innovaties in te dienen. De prijsuitreiking is op 1 februari tijdens het Waterinnovatiefestival.

4 categorieën

We zoeken naar nieuwe oplossingen voor onze taken en rond alle opgaven op het gebied van goed waterbeheer. Binnen de categorieën ‘gezonde leefomgeving’, ‘de ‘dijken’ van de toekomst’, ‘water en bodem sturend’ en ‘briljante oplossingen’ gaan we die verzamelen. De categorieën in het kort:

  • Een gezonde leefomgeving: Innovaties die de waterkwaliteit, circulariteit en klimaatneutraliteit bevorderen.
  • De ‘dijken’ van de toekomst: Innovaties die waterveiligheid bevorderen.
  • Water en bodem sturend: Innovaties die bijdragen aan het versneld klimaatrobuust maken van Nederland.
  • Briljantjes: Slim bedacht. Van onder de radar, naar landelijke spotlight.

Waarom een innovatieprijs?

Door continu te innoveren worden de taken en opgaven voor voldoende, schoon en veilig water nog slimmer, beter en goedkoper opgelost. Op winnovatie.nl, met de Waterinnovatieprijs en het Waterinnovatiefestival wisselen de 21 waterschappen innovaties, kennis en ervaringen uit. Met elkaar en met en de bedrijven waarmee ze samenwerken. Zo leren ze van elkaar!

De prijzen

Iedere winnaar van een categorie ontvangt het traditionele glaskunstwerk van kunstenaar Gert Bullée. Alle prijswinnaars krijgen de mogelijkheid om in 2024 deel te nemen aan kennissessies die bijdragen aan de ontwikkeling van hun innovatie.

Meedoen?

De inschrijving voor de waterinnovatieprijs 2023-2024 is verlengd en nu tot en met 12 november geopend. Kijk op waterinnovatieprijs.nl of winnovatie.nl voor een uitgebreide uitleg over de 4 categorieën en hoe je kunt meedoen.

Afbeeldingen

READAR | Gebouwinformatie en mutatiesignalering uit luchtfoto's

Contact

Het Waterschapshuis
Stationsplein 89
3818 LE Amersfoort

033-4603100

winnovatie@hetwaterschapshuis.nl 

 

 

Cookie-instellingen